lauantai 14. marraskuuta 2015

Kiva päivä!

Olipas kiva päivä tänään! Nukuttiin ihan luokattoman myöhään noin niin kuin kolmelapsiseksi perheeksi, tehtiin yhdessä ruokaa (tytöt pyöritteli lihapullia) ja kerrankin kaikki syötiin samaa. Ja siinä sivussa tein itselleni seuraavan kahden päivän ruoat taas valmiiksi. Kerrankin kaikki istui myös yhtäaikaa syömässä, kun yleensä tämä kaksien eri ruokien tekeminen johtaa siihen että lapset käy pikaisesti pöydässä pyörähtämässä, sit tarjoilua pyörittänyt mies pääsee syömään sitä samaa evästä, ja viimeisenä valmistuu sitten se minun erityisevääni. 

En tiedä miksi se on olevinaan niin vaikeaa soveltaa, kaikkihan ihan oikeasti voisi syödä samaa, minä jättäisin vain ottamatta ne lisukkeet jotka ei silloiselle aterialle kuulu. Vaan miksipä tehdä helposti kun voi tehdä vaikeasti, perse edellä puuhun ja mitä näitä nyt olikaan... 



Sitten käytiin iltakävelyllä keskustassa, haettiin vähän herkkuja ja kotona sitten illasta vielä Afrikan tähteä luomurusinoilla ja jogurttibanaanilastuilla höystettynä, ne on lasten suurimpia herkkuja. Koiran kanssa lenkki päälle, ja johan kelpaa taas. Huomenna taas töihin, jos tämän aamuinen pitkä aamu toistuu niin onneksi on noita viikkotreeniohjeita vaikka kuinka. Niin kiirettä ei ole keksittykään, etteikö jonkun niistä nykäise ellei aikataulu veny salille asti.

Jokohan mun jumppahousut maanantaina tulee postiin, iih!

Ai juu, saatoin ehkä vähän lipsahtaa linjasta jäätelön merkeissä... Nyt äkkiä suu nappiin ja vyötä tiukemmalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti